Over ons - ObstakelSlag

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


OVER ONS

Zomer 2016 kwamen sommige leden van de MovingRun-groep op het idee om mee te doen aan de StrongSisterRun/StrongManRun in Hellendoorn. Aangezien het een zeer diverse groep is werd dit met gemengde gevoelens ontvangen. Er werd dan ook besloten om het in 2017 opnieuw te bespreken. Het bleef een onderwerp van gesprek binnen de groep en het begon steeds meer te leven. 

Begin 2017 werd dan ook door een aantal deelnemers besloten WE GAAN HET GEWOON DOEN. 

De MovingRun-groep heeft mee doen is belangrijker dan winnen, hoog in het vaandel en er werd dan ook afgesproken, we blijven bij elkaar en helpen elkaar, zodat iedereen de finish haalt. Na inventarisatie bleken er extra obstakels te zijn, waaronder hoogtevrees, maar de teamspirit zorgde ervoor dat ook deze mensen de stap durfden te nemen en zich hebben ingeschreven. 

Ondertussen kwam vanuit de commissie 175 jaar Slagharen de vraag of MovingCenter De Eik een obstakelrun wilde organiseren tijdens de feestweek, dit was een leuke uitdaging, aangezien het obstakelrunvirus zich binnen het MovingCenter zich verder uitbreidde. 

ObstakelSlag Slagharen was geboren

Na een overdonderend succes van de ObstakelSlag in 2017 en een onbeschrijflijke ervaring van de MovingRun-groep tijdens de strongsisterrun/strongmanrun is er besloten, deze ervaring willen wij vaker delen en met nog meer mensen. Wij hebben laten zien dat een ieder mee kan doen aan een obstakelrun en er plezier aan kan beleven. 

Conclusie: ObstakelSlag Slagharen is een jaarlijks wederkerend evenement

In overleg met de commissie feestweek Slagharen, wordt er op de zaterdagmiddag van het zomerfeest wederom een ObstakelSlag georganiseerd. 

Onze Missie: Op een recreatieve wijze mensen laten genieten van een evenement waarbij elkaar helpen, erg wordt gewaardeerd, zodat een ieder de finish bereikt. 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu