Algemene informatie - ObstakelSlag

Hoofdmenu:

ALGEMENE INFORMATIE

Parkeren: Auto´s parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van:
* Sporthal Noorderslag, Turflaan 1, 7776 CD, Slagharen
* Zwarte Markt Slagharen, Herenstraat 47, 7776 AH Slagharen
Volg de parkeerborden voor de parkeerplaatsen.

Advies kleding: Hardloop schoenen, (Geen voetbal schoenen) Hardloopbroek, Bovenkleding niet van katoen dit word 2x zo zwaar en gaat allemaal rommel in zitten. Na afloop warme en droge kleding natuurlijk.

Aankomst in Sport kleren: Advies is om deze dag direct in sportkleding te komen, en droge / warme kleding mee te nemen.

Inchecken / inschrijven op de dag: Vanaf 12:00 tot 14:00 kunt u zich melden aan de inschrijftafel bij MovingCenter De Eik, Anton Geerdesplein, Slagharen.

Starttijden op 15 Juni

Volwassene + kind: Voor de kinderen van 6 tot 12 jaar. Tot 8 jaar onder begeleiding van een volwassene 18+. Overige leeftijden gaan op eigen inzicht/verantwoording van de ouders – verzorgers.
Kinderen tot 12 jaar 5K: Is zonder begeleiding

De minimumleeftijd om zelfstandig mee te lopen is 5 km 8 jaar, 8 km 12 jaar.

Kleedruimte/bagage:
  1. U kunt omkleden in de kleedruimten van MovingCenter De Eik
  2. Bij MovingCenter De Eik kunt u uw tas inleveren uw startnummer komt overeen met uw startnummer. De Organisatie is niet verantwoordelijk voor vermissing of de kwijtgeraakte spullen. Op vertoon van uw startnummer kunt uw tas weer op halen.
  3. Afspoelen na de run: Na het lopen graag even alles afspoelen bij de wasplaatsen, zodat het meeste vuil achter op het parcours achterblijft. Daarmee worden de kleedkamers van MovingCenter De Eik ontzien van modder en vuil.
  4. De kleedruimten beschikken over een douchegelegenheid.

Pinnen: Voor deze dag is er een pinapparaat aanwezig. U kunt dus gewoon met uw pinpas betalen, dit heeft ook onze voorkeur.

EHBO: Op deze dag is er EHBO en zijn er BHV-ers aanwezig. EHBO bij startlocatie en BHV-ers verspreid over het parcours.